Söndagsfunderingar

Äntligen har jag röjt på diskbänken.....tog bara några timmar att sätta fart, men nu är det klart. Vad ska man hitta på idag då? Tommy jobbar till 18, kanske ska jag städa? Hm har ingen lust, men toan ska jag nog ta sen iallafall.
Det är långtråkigt att vara sjukskriven ju. Lätt att bli soffpotatis.....Längtar efter en långpromenad, kanske ska jag gå en sväng sen, så jag får testa min tå. Knölen är borta nu, det var en liten operation, två stygn. Det gör inte ont alls längre, det är skönt, men jag ska väl ta det lite lugnt ändå.

Egentligen har jag massor jag kan göra, men fastnar lätt vid datorn och lägger patiens *hahaha* Funderar mycket också..... på allt och inget. Det är inte bra att göra det, jag vet, men det är svårt att låta bli.

 

Förra lördagen var Marie, Sofie och jag på "Ladies Night" Det var en upplevelse =) Jättebra, synd bara att vi satt så långt ifrån. (Försökte ta bilder med kameran, men det gick inte) Nästa gång ska vi sitta närmare......
 
                                     
                                    En bild säger mer än tusen ord...... SNYGGINGAR!!!


                                                            Här är två godingar till:


Dom har blivit kompisar nu, det är bra, för det verkar som om Bastian blir kvar här :)

Nu ska jag äta upp pizzan jag inte orkade igår.
Sen ska jag städa på lilla toan.

Kanske?
 
Måste!

Kram


Operation 7/10

Idag var jag i Linköping på Medecinskt Centrum. En läkare kollade min knöl på tån, det är inget farligt, men den ska bort. Fick tid för operation snabbt, redan på onsdag *hjälp* ;) Nä det är inte så farligt, jag har ju gjort samma sak i handen, så jag vet ju hur det är......tror jag. Blir hemma en vecka ungefär, sen får jag ta det lite lugnt med att gå så jag får väl sitta på kontoret hela dagarna *Hahahaha*

Annars är allt som vanligt; Jobba, äta, sova...... Är det bara jag som är trött??? Men det är väl hösttrötthet eller nåt.
Nu kom Sixten och la sig i mitt knä. Det händer inte så ofta, han är ju lite tjurskallig, den katten.    Men söt är han allt!!!


I morgon ska jag och syrran och Sofie på Ladie´s night! Det ska bli jättekul. Synd bara att Marie måste köra sen, annars skulle vi festat loss ordentligt ;)*Hihihi* Jag ska bjuda på Tacos, det är lätt att fixa ordning, för man vet ju aldrig hur många vi blir här hemma.....

Sen kommer ju Linus hem från New York. Hoppas dom har haft en härlig vecka over there! Det måste va en upplevelse att se den stora staden, skulle nog också vilja åka dit nån gång i framtiden.


På tisdag ska jag träffa Sandra, det var så länge sen. Det ser jag fram emot, hoppas bara hon är frisk då!

Nu ska jag gå ner och städa sovrummet. Förstår inte hur det kan bli så stökigt :0 Ren tvätt överallt, lite smutsig med, (men inte blandat som tur är). Varför ska det va så "jobbigt" att stoppa in den rena tvätten i garderoben???? Ja fan vet....

P&K Helene

RSS 2.0