Vilken härlig dag!!!

I dag vaknade jag 7.15, det var väl lite väl tidigt,men jag gick upp. Vid nio ringde Tina och vi bestämde att vi skulle ta en promenad. Väl i skogen letade vi efter vårtecken, men de var svåra att hitta. Några vitsippeblad såg vi och fåglarna kvittrade så det var vårlikt ändå. Det var inte förrän jag skjutsade Linus som jag såg tussilago vid väggrenen på Söderleden :) Nu är våren här!!!
Solen har skinit hela dagen och jag har njutit av den på baksidan, så himla skönt!!! Tommy vaknade vid halv ett (han har jobbat natt) och vi tog vår första fika i solen. Jag njöt av solen och löste korsord ett tag, sen fixade jag Hasselbackspotatis och förberedde grillen.=)  Tommy är grillmästare och det blev  så smaskigt. Hasselbackspotatis,  grillat kött och tsatsiki MUMS!
Nu väntar jag på att Linus ska komma hem så vi kan äta lite tårta, han fyllde ju år igår, 19 ÅR!!!  Känns inte alls som om det var så länge sen han var en liten skit =) Men det är väl som dom säger; man ser på barnen att åren går, även om man själv inte känner sig så mycket äldre.
Efter maten åkte Tommy till jobbet, (han jobbar natt  18.00-06.00) men han åkte tidigare för det hade visst strulat. Det är så tråkigt när han jobbar natt, allra helst på helgerna :( Då känns det så ensamt :(  Det finns ju inget att göra när man är själv ,förutom att titta på TV, men det är ju inte mycket att se. Grabbarna har ju sitt, kanske kan jag få Jimmy att slita sig från fotbollen och spela Rummy senare. Linus skulle iväg och Jonte är i Hedemora hos Sofia. Matte kommer snart med sin Johanna och dom vill nog inte va med mig :S
Fick just ett SMS från Jonte, de har också fint väder och de hade varit och pimplat. Om de fick nåt framgick inte.
I morgon ska jag jobba extra, det är nog mycket folk då med, även om det brukar vara lugnare på söndagar. Vi har ju börjat sälja lösviktsgodis och just nu kostar det bara 39.90 kg. Folk är som galna, jag fattar inte hur godis kan locka så. I går hade vi sålt 700 kg när jag gick hem kl 18.00, det betyder att vi i kassan lyfte över 100 kg var. Då ska man komma ihåg att vi först får lyfta godiset till vågen, för att sedan lyfta det tillbaka till bandet. Alltså har jag lyft över 200 kg godis på 1 dag!!!!! Kanske det hjälper mot gäddhänget !! Hahahaha!!!
 *linus är så grym det är sjukt han är bästa fotbolls spelaren AMORE!!! ( häsningar från Linus)

Jag funderar allvarligt på att skriva en bok, en bok för kunder som inte vet hur man uppför sig! Undrar om nån skulle läsa den, förutom butikspersonal!?  "Handbok för kunddummies" tänkte jag att den skulle heta! Det är konstigt att folk blir helt galna när de handlar!!! Igår hade jag en gubbe som nästan slängde en majonäsburk på mig för att den kostade 11:- istf 10:- som det stod på skylten. Precis som om jag bestämmer vad jag ska ta betalt. Visst ska man va artig och trevlig som kassörska, men det finns gränser. Vi är faktiskt människor, INTE robotar utan känslor som sitter där! Han gnällde på och tillslut sa jag att han inte behöver handla här om det är så dåligt! Undrar om man får säga så???? Jag var tvungen att gå ifrån en stund för jaq blev så arg, tårarna höll på att svämma över, men det berodde på ilska, inte på att jag var ledsen. Som tur är har man bar en sån kund i veckan, kanske två om det vill sig riktigt illa. Det är tur att man har trevliga och snälla kunder med, även när man gör fel och snurrar till det ;) 
Jag återkommer med boken "Handbok för kunddummies" Det finns ideer kan jag lova.
Vi ses snart

RSS 2.0